Srdce a myseľ - navigácia výzvami partnerských vzťahov

Dňa 16. februára 2024 sa v priestoroch Zemplínskej knižnice Gorazda Zvonického v Michalovciach konala pútavá prednáška a beseda so psychologičkou Mgr. Evou Migaľovou na tému "Srdce a myseľ - navigácia výzvami partnerských vzťahov". Toto podujatie bolo špeciálne určené pre študentov stredných škôl a konalo sa v rámci Národného týždňa manželstva a sviatku svätého Valentína.
Podnety a zážitky, ktoré sa návštevníkom ponúkli, boli obohacujúce a inšpiratívne. Mgr. Eva Migaľová, so zaujímavými skúsenosťami v oblasti partnerských vzťahov a psychológie, zdieľala svoje poznatky a náhľady na to, ako sa vyrovnať s výzvami a komplikáciami, ktoré môžu vzniknúť v partnerských vzťahoch. V priebehu prednášky sa venovala rôznym aspektom vzťahov, ako je komunikácia, porozumenie či konflikty a vzájomná spolupatričnosť. Študenti mali príležitosť diskutovať a klásť otázky, čím sa interaktívne zapájali do témy. Mgr. Migaľová sa venovala nielen teoretickým aspektom, ale aj praktickým tipom a nástrojom, ktoré môžu mladí ľudia využiť na zlepšenie a posilnenie svojich partnerských vzťahov. Beseda sa stala priestorom na zdieľanie skúseností a otvorenú výmenu názorov medzi študentmi a odborníčkou. Tento typ podujatia je dôležitým príspevkom k edukácii mladých ľudí o dôležitosti a komplexnosti ľudských vzťahov a poskytuje im nástroje na lepšie porozumenie seba samých a svojich partnerov.
Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického sa týmto spôsobom stáva nielen miestom literárnych pokladov, ale aj duchovného obohatenia a vzdelávania mladých ľudí. Prednášky a besedy s odborníkmi ako Mgr. Eva Migaľová prispievajú k šíreniu poznania a kultivácii mysle mladých ľudí, čo je kľúčové pre ich osobný a emocionálny rozvoj.

Názov podujatia: Srdce a myseľ – navigácia výzvami partnerských vzťahov
Forma: Prednáška spojená s besedou so psychologičkou
Dátum: 16.02.2024
Počet účastníkov: 65 /študentov – SOŠT, SOŠOaS/
Realizácia a text:  Mgr. Renáta Vašková a JUDr. Jaroslava Sabovčíková

Fotogaléria