Prelínanie životov, nádej v poznaní

Dňa 29.2.2024 Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického  slávnostne uviedla do života knihu Prelínanie životov, nádej v poznaní s podnázvom Keď duše učia duše 2, ktorú napísali dve autorky: Zdenka Janková a Linda W.
Existujú veci medzi nebom a zemou...
Pre mnohých je už dnes samozrejmé používanie slov ako karma či reinkarnácia. Ale komunikácia živých s tými na druhej strane nie je celkom bežná. Zdenka Janková je človekom, ktorého schopnosti v tejto oblasti vyhľadalo veľa ľudí, aby im pomohla pochopiť a zmierniť trápenie pri strate blízkeho človeka, a to aj napriek tomu, že mnohí z nich najprv neverili.
Zdenka Janková pochádza z Kysúc. Tam sa udiali jej prvé skúsenosti so spojeniami s druhým svetom, čo opísala v knihe Biele svetlo. Počas svojej cesty spolupracovala s duchom svojho otca pri odprevádzaní duchov. Jej zážitky nie sú vždy príjemné. V rôznych prípadoch videla vraždy, samovraždy, rôzne energie a entity z iného sveta. Všetky jej životné skúsenosti sa podpísali na jej zdraví. Prešla si rôznymi chorobami, ktoré neboli jednoduché, ale aj vďaka svojej práci zistila, ako môže pracovať práve so svojou energiou a zdravie si postupne vytvoriť. Dnes sa venuje samouzdravovaniu a hľadaniu ciest, ktorými by mohla poznanie darované anjelmi a dušami osobností Zeme zdieľať.
Linda W. pochádza z Južnej Moravy, kde prežila prvú tretinu života, vydala sa a presťahovala na Kysuce, kde sa jej narodili 2 deti. Tematika neobyčajných príbehov a kontaktov z "iného" sveta ju zaujímala už vtedy. Jednou z prvých zvláštnych skúseností pre ňu bolo opätovné stretnutie s jej babičkou. Zážitok, ktorý je popísaný aj v knihe, bol natoľko silný, že ju táto tematika pohltila. V 59-tich rokoch jej zomrel 37-ročný syn CHARLIE, ktorého odkazy z druhého sveta dostáva cez Zdenku. Skúsenosťami z kontaktov iného sveta Linda dnes vie, že smrťou život nekončí a toto vnímanie sa rozhodla posúvať ďalším ľuďom.
Na krst knihy bola pozvaná široká verejnosť a moderovala ho Eva Copáková. Knihu do života uviedla pedagogička Tatiana Ferková, ktorá ju pokrstila pšeničnými zrnami. Na záver sa prítomní hostia zapojili do emotívnej besedy so spisovateľkami a mali možnosť kúpiť si knihu s podpisom autoriek.

Forma: uvedenie knihy do života
Cieľová skupina: široká verejnosť
Počet účastníkov: 10
Zodpovedná: PaedDr. Jana Begová

Fotogaléria