Beseda so spisovateľom Brandonom McYntireom

Dňa 13.10.2023 sa v Zemplínskej knižnici Gorazda Zvonického v Michalovciach uskutočnila beseda s regionálnym spisovateľom Brandonom McYntireom.
Brandon McYntire (1978) (vlastným menom Branko Mateja) je slovenský spisovateľ, rodák z Michaloviec. Vyštudoval strednú priemyselnú školu. Jeho predkovia sú amerického, českého, slovenského a poľského pôvodu. Píše mysteriózne a sci-fi romány. Vo svojich dielach často odkazuje na astrálne cestovanie do budúcnosti a na prorocké sny. Osobnostne sa mierne dotýka ezoteriky a duchovných učení. Napísal 35 kníh (Ostrov 2289, Park Kerta, V meste Loist, Deti Vihorlatu, Zóna X, Únosy z hviezd – Bertrandov príbeh, Sieť, Vesmír v tebe a iné). Veľa z nich bolo preložených do iných jazykov a vyšli aj ako e-knihy.  

Na autorskom stretnutí sa zúčastnilo 50 študentov 4. ročníka SOŠ obchodu a služieb v Michalovciach a dve pedagogičky. Od autora sa dozvedeli nielen zaujímavé informácie o jeho dielach, ale aj o zákulisí vydávania kníh. Podujatie bolo realizované s podporou Fondu na podporu umenia.
Názov podujatia:  Beseda so spisovateľom Brandonom McYntireom
Dátum: 13.10.2023
Počet účastníkov: 52
Realizácia a text:  PaedDr. Jana Begová

Fotogaléria